Instagram Video İndirme Programı Android – iPhone

۴۸۵ بازديد ۰ ۰ ۱ نظر

Android ve iPhone için Instagram Video İndirme Programları

Android ve iPhone için Instagram video indirmenize ve onları düzenli tutmanıza yardımcı olacak uygulamaların bir listesi.Her geçen gün instagram ucuz takipçi satın al diji-takip.com

 kullanan aktif kullanıcı sayısı ateş gibi artmaktadır. İnsanların çoğu, Instagram’da çok fazla bağımlı oldukları için Facebook’u kullanmayı bıraktı. Resimlerden videolara ve hikayelere kadar Instagram muhtemelen bizi meşgul edecek her şeye sahiptir.

Bu makalemizde iPhone ve Android telefonlarınız için en iyi instagram video indirme programlarından beşini açıklıyoruz!

 

Instagram Video İndir

Instagram’dan hızlı ve basit bir şekilde video fotoğraf indirebilirsiniz. Yapmanız gereken instagram video indir web sitesine girmek ve kopyaladığınız instagram bağlantısını download bölümüne yapıştırmaktır. (iPhone, Android, Bilgisayar)

instagram video indir

 

Instant Save

Kendinizi bir Instagram tutkunu olarak düşünüyorsanız, Instant Save akıllı telefonunuz için olması gereken bir uygulamadır. Instant Save ile en sevdiğiniz videoları kolayca indirebilir ve bir kütüphanede düzenli tutabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, indirmek istediğiniz gönderinin yanındaki üç nokta simgesine dokunun. Görünen menüden, “Copy Link” seçeneğini seçin, o kadar. Video, istediğiniz zaman izleyebileceğiniz MP4 formatında Instant Save’e otomatik olarak indirilir. Sadece bu değil, Instant Save ayrıca bir videoyu doğrudan diğer sosyal medya uygulamalarıyla paylaşmayı ve daha fazlasını içeren, repost gibi bazı ek özellikler içerir.

Save from Web (https://www.savefromweb.com/)

saveweb

Web’den kaydetme, yalnızca herhangi bir kullanıcıdan Instagram video indirmenize izin vermekle kalmaz. Aynı zamanda tüm albümü, profil resimlerini ve hikayelerini indirebileceğiniz bir seçenek sunar. Herhangi bir güçlük çekmeden bilgisayarınıza Instagram videoları indirmenize yardımcı olan en iyi çevrimiçi araçlardan biridir. “Copy URL” seçeneğini bir kez kullanmanız yeterlidir.

 

SwiftSave

SwiftSave

Instagram fotoğraflarını ve videolarını indirmek SwiftSave ile hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uygulama, Instagram videoları indirme, herhangi bir Instagram fotoğrafından birden fazla resim kaydetmenize. Arkadaşlarınızla paylaşmanıza ve daha pek çok şeye olanak sağlayan basit, temiz, kullanımı kolay bir kullanıcı arayüzü ile birlikte gelir. Kullanım limitsiz olduğundan, resim ve videoları telefonunuzun galerisine indirebilirsiniz.

 

IV Saver

IV Saver

IV Saver, en az zaman ve çaba ile Instagram videoları indirme için yardımcı olacak en iyi araçlardan biridir. Bu uygulama yalnızca video ve resim kaydetmekle kalmaz. Aynı zamanda başlıkları, çekildiği yeri kaydeder ve ilgili dijital medya ile ilgili diğer bilgilendirici ayrıntıları kaydeder. Ayrıca, giriş bilgilerinizi gerektirmediği için bu aracı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey bir profil URL’sidir ve uygulamadaki tüm resim ve videoları düzenli bir şekilde saklayabilir veya galerinize kaydedebilirsiniz.

 

FastSave Instagram

instagram videoları indirme

FastSave, herhangi bir kullanıcıdan Instagram fotoğrafları ve videoları kaydetmenize yardımcı olacak harika bir uygulamadır. Hatta bu resimleri, galeriye kaydettikten sonra hikayelerinize yeniden basabilirsiniz. Ayrıca, uygulama aynı zamanda kaydedilmiş Instagram fotoğraflarını ve videolarını başkalarından gizleyen benzersiz bir gizli dolap özellikleri de sunar. Böylece yalnızca sen ve başka hiç kimse erişemez. Uygulama içi satın alma gerektirmiyor ve tamamen ücretsiz!

Instagram video indirme

Bu blog gönderisinin Instagram videolarını cihazınıza nasıl indireceğinize dair tüm şüphelerinizi karşıladığını umuyoruz. Bu yüzden, bir dahaki sefere Instagram’da komik bir kedi videosu izlerken, kendinizi zorlamanıza gerek yok. Artık ne yapacağınızı biliyorsunuz..

diji-takip.com

 

اصول توسعه اپليكيشن اندرويد

1. تسلط بر زبان برنامه نويسي

جاوا و XML دو زبان برنامه نويسي اصلي هستند كه در توسعه اپليكيشن هاي اندرويد استفاده مي شوند. بنابراين دانش و تسلط بر اين زبان هاي برنامه نويسي پيش نياز توسعه يك اپليكيشن است. برخي از اصول زبان برنامه نويسي جاوا عبارتند از:

  • پكيج ها
  • اشياء و كلاس ها
  • وراثت و رابط ها
  • رشته ها و اعداد، جنريك
  • مجموعه ها
  • همزماني
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.